
Bezpieczeństwo żywności
Nasz cel nadrzędny
- Informacje
- Założenia, cele i płaszczyzny
- Bezpieczeństwo żywności
- Bezpieczeństwo pracowników
- Dobrostan zwierząt
- Ochrona środowiska
- Wspieranie lokalnych społeczności
- Budowanie wartości dodanej
Głównym elementem naszej misji, a także priorytetem we wszystkich działaniach jest bycie liderem w produkcji bezpiecznej i smacznej żywności dla konsumentów w Polsce i zagranicą.
Zarządzanie jakością polega na kompleksowej kontroli surowców jak i całego procesu produkcyjnego oraz produktów gotowych.
Dla naszych konsumentów wprowadzamy do oferty produkty z mniejszą zawartością soli, tłuszczu czy konserwantów. Gwarantujemy bezpieczeństwo żywności dzięki najwyższym standardom higieny i stałemu nadzorowi nad jakością i bezpieczeństwem produktów.
Wszystkie nasze zakłady posiadają wdrożone i certyfikowane systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, uznawane na całym świecie: IFS, BRC.